DIDI KEMPOT - OJO SUJONO

DIDI KEMPOT - OJO SUJONO

Lirik lagu DIDI KEMPOT - OJO SUJONO dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. DIDI KEMPOT - OJO SUJONO lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Didi Kempot. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu DIDI KEMPOT - OJO SUJONO namun karena keterbatasan musik Didi Kempot mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Didi Kempot atau punya kenangan di balik lagu DIDI KEMPOT - OJO SUJONO silahkan bagikan ke teman anda semua.

DIDI KEMPOT - OJO SUJONOAku wis ngaku salah
Kondo sak nyatane
Soko ati ra mung ono lambe
Geni sing ning ati enggal disirami

Yo ben adhem koyo dhek wingi
Mbok wis ojo sujono
Ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesthi ono gudho

Mowo sing ning dodo
Enggal dileremke
Yo ben tentrem koyo dhek semono

Ronce-ronce melati benang lawe
Pupus klopo isih ngelekke
Nganti tuo aku isih tresno kowe
Senajan ono gudho sepiro akehe

Komentar DIDI KEMPOT - OJO SUJONO