DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMORO

DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMORO

Lirik lagu DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMORO dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMORO lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Didi Kempot. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMORO namun karena keterbatasan musik Didi Kempot mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Didi Kempot atau punya kenangan di balik lagu DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMORO silahkan bagikan ke teman anda semua.

DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMOROKetaman Asmoro - Didi Kempot

Intro: Am Dm F E Am

Am
Saben wayah lingsir wengi
Dm E Am
Mripat iki ora biso turu
E
Tansah kelingan sliramu
Dm F E
Wong ayu kang dadi pepujanku

Am
Bingung rasane atiku
Dm E Am
Arep sambat nanging karo sopo
E
Nyatane ora kuwowo
Dm E Am
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Dm
Wis tak lali-lali
E Am
Malah sansoyo kelingan
E Dm
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
E
Mendem ora biso turu

Am
Opo iki sing jenenge
Dm E Am
Wong kang lagi ke taman asmoro
E
Prasasat ra biso lali
Dm E Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Am
Bingung rasane atiku
Dm E Am
Arep sambat nanging karo sopo
E
Nyatane ora kuwowo
Dm E Am
Nyesake atiku sansoyo nelongso
Dm
Wis tak lali-lali
E Am
Malah sansoyo kelingan
E Dm
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
E
Mendem ora biso turu

Am
Opo iki sing jenenge
Dm E Am
Wong kang lagi ke taman asmoro
E
Prasasat ra biso lali
Dm E Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
E
Prasasat ra biso lali
Dm E Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Komentar DIDI KEMPOT - KETAMAN ASMORO