DIDI KEMPOT - CIDRO

DIDI KEMPOT - CIDRO

Lirik lagu DIDI KEMPOT - CIDRO dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. DIDI KEMPOT - CIDRO lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Didi Kempot. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu DIDI KEMPOT - CIDRO namun karena keterbatasan musik Didi Kempot mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Didi Kempot atau punya kenangan di balik lagu DIDI KEMPOT - CIDRO silahkan bagikan ke teman anda semua.

DIDI KEMPOT - CIDROWis sakmestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo
Duh piye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine kowe cidro
Anonim

Anonim

mantap tenan lagune,trenyuh jan

2/19/2012 11:23:00 PM
Anonim

Anonim

uapikkkk tenan lagune.ngeling aken sing adoh.

3/14/2012 06:56:00 PM
david

david

sip pokoke sesuai dengan kahanan yang ada

6/06/2012 09:10:00 AM
Iskhaq Latif

mas didi joss banget le bikin lagu.....
nek rungu lagu iki dadi terenyuh atine kelingan mantan pacar soko cilacap....

10/11/2012 06:21:00 PM
Anonim

Anonim

jozzzz

10/18/2012 09:08:00 PM
AGUS SUSILO

ikiseng tak golei.....

10/22/2012 08:42:00 AM
Anonim

Anonim

nyat joss tenan ogg

12/02/2012 06:12:00 PM
lirik lagu

mantab

2/22/2013 09:30:00 AM
ravika nurul insani

siiiiippppp....

5/31/2013 01:30:00 PM
jogjarockability

Lagu3 marai kelngan wktu jaman semono.

6/19/2013 07:36:00 AM
moch sholiqin

kisahq tenan iki

7/08/2013 09:46:00 AM
laras

laras

apik bget lagu iki

11/08/2013 04:45:00 PM

Komentar DIDI KEMPOT - CIDRO