Campur Sari - Pacobaning Urip

Campur Sari - Pacobaning Urip

Lirik lagu Campur Sari - Pacobaning Urip dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. Campur Sari - Pacobaning Urip lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Campur Sari. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu Campur Sari - Pacobaning Urip namun karena keterbatasan musik Campur Sari mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Campur Sari atau punya kenangan di balik lagu Campur Sari - Pacobaning Urip silahkan bagikan ke teman anda semua.

Campur Sari - Pacobaning Urip

Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro

Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo

Damar

puenak tenan lagu iki..jan semedhot roso ning ati :)

1/10/2012 07:50:00 AM
idramus tgu

idramus tgu

lagu iki dadi kenangan naliko kenal karo n brotodipuro. walaaaaah jian....

4/06/2012 09:36:00 PM
Anonim

Anonim

is the best lagune niki mas :D

walaupun ten hip hop npo campursari lagu niki is the best :)

9/05/2012 08:38:00 AM
sandy

like lah..... mantap

9/14/2012 10:57:00 AM
bagass vickers

mantepp lagune apek bangett, jero tenan artine mass :)

11/14/2012 03:16:00 PM
Blog Anak Slank

Sangat Sangat Menyentuh..!!!

1/17/2013 05:55:00 AM
Anonim

Anonim

lagu nhe mantep tenan

4/23/2013 03:48:00 PM
Steven Chris

kangen ma istriku kalo dgr lagu ini. bnr2 merinding kalo dgr dy nyanyi. suara manjanya itu.

like lah sma ni lagu.... (y)

7/01/2013 11:06:00 AM
Ahmat Prabowo Ya Man(08988562879)

kunjungi blogku ya...

3/14/2014 08:52:00 PM

Komentar Campur Sari - Pacobaning Urip