Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen

Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen

Lirik lagu Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Topo Gondrong. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen namun karena keterbatasan musik Topo Gondrong mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Topo Gondrong atau punya kenangan di balik lagu Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen silahkan bagikan ke teman anda semua.

Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen
sak tenane aku pengen ketemu
nanging kowe wis kadung gawe nesu
sak jujure aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin

udan kangen
pancen kangen
basan gunung
ra biso nggo mbendung

ning sakjane aku wis paling nrimo
wis rumongso aku wis rumongso
nanging yen di gawe loro
ora trimo aku ora trimo

yen ayu
pancen kowe sing paling ayu
yen manis
pancen kowe sing paling manis

nanging dudu ayune
nanging dudu manise
sing keno nggo brayan
saklawase

sak tenane aku pengen ketemu
nanging kowe wis kadung gawe nesu
sak jujure aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin

udan kangen
pancen kangen
basan gunung
ra biso nggo mbendung

ning sakjane aku wis paling nrimo
wis rumongso aku wis rumongso
nanging yen di gawe loro
ora trimo aku ora trimo

yen ayu
pancen kowe sing paling ayu
yen manis
pancen kowe sing paling manis

nanging dudu ayune
nanging dudu manise
sing keno nggo brayan
saklawase

Nganjuk

Asik gan lagunya.. makasih ya,,,bisa rikques lirik lagu mendem wedokan gak gan..lagi cari ni..

10/22/2013 05:43:00 AM

Komentar Safitri Topo Gondrong - Udan Kangen