Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji

Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Didi Kempot. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji namun karena keterbatasan musik Didi Kempot mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Didi Kempot atau punya kenangan di balik lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji silahkan bagikan ke teman anda semua.

Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal JanjiBebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe
Anonim

Anonim

thanks BGT

11/09/2012 10:41:00 PM

Komentar Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji