Didi Kempot - Ilang Tresnane

Didi Kempot - Ilang Tresnane

Lirik lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. Didi Kempot - Ilang Tresnane lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Didi Kempot. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane namun karena keterbatasan musik Didi Kempot mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Didi Kempot atau punya kenangan di balik lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane silahkan bagikan ke teman anda semua.

Didi Kempot - Ilang Tresnane
tak trimak trimake
yen pancen ngono karepe
tenane batinku ora nglilak ake

ning nyatane kudu koyo ngene
mugo-mugo bener pilihane
wis ilang tresnane
wis lali piye sumpahe naliko kae

ning saiki kok ngene dadine
tresnamu jebul mung ono lambe mung ono lambe

tak trimak trimake
yen pancen ngono karepe
tenane batinku ora nglilak ake

ning nyatane kudu koyo ngene
mugo-mugo bener pilihane
wis ilang tresnane
wis lali piye sumpahe naliko kae

ning saiki kok ngene dadine
tresnamu jebul mung ono lambe mung ono lambe

klopo sing tak tandur
limang tahun sing kepungkur
uwis tukul godhonge wis dadi janur
janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
nanging sing nyanding kowe dudu awakku
dudu aku
satriya

wah......manteb tenan mas. trims. jadi inget dengan masa lalu hehe

5/26/2012 08:10:00 AM
Anonim

Anonim

adit..
mz bro....sy kan penyuka lagu2 campursari..
sy lg penasarn dgn lg..tp nggak tau judulnya..
tp sy tau liriknya..sebagian liriknya begini..rasane uwis ilang tresnaku ning atimu lungo tanpo pamit ninggalke aku sing loro ..
bagi yang tau judulnya lagu share y ,trims bgt.

2/19/2013 12:20:00 PM

Komentar Didi Kempot - Ilang Tresnane