Dhalang Poor - Kretek Ngunengan

Dhalang Poor -  Kretek Ngunengan

Lirik lagu Dhalang Poor - Kretek Ngunengan dipilih oleh Lirik Lagu Terbaru pada halaman blog ini. Dhalang Poor - Kretek Ngunengan lyric bisa jadi masuk ke lagu terbaru Dhalang Poor. Sebenarnya kami Lirik Lagu Terbaru kepingin juga memasukan cord lagu Dhalang Poor - Kretek Ngunengan namun karena keterbatasan musik Dhalang Poor mungkin belum bisa di tampilkan.

Jika anda suka dengan Lagu Dhalang Poor atau punya kenangan di balik lagu Dhalang Poor - Kretek Ngunengan silahkan bagikan ke teman anda semua.

Dhalang Poor -  Kretek Ngunengan
[00:00.00]Lyric MiniLyric | Lirik Karaoke
[00:00.00]http://music.oryn-cell.com/
[00:00.00]
[00:00.00]
[00:00.00]
[00:00.00]Dhalang Poor - Kretek Ngunengan

[0:30.00]mbiyen naliko arep lungo
[0:37.00]kekep tak rengkuh ono dodo
[0:45.00]tangis tak aras kebak roso
[0:52.00]kowe kondo yen bakal setio
[0:58.00]
[1:01.00]eng sabrang lor kretek ngunengan
[1:07.00]abot rasane wong pepisahan
[1:16.00]
[1:30.00]kocap lagi setahun kerjo
[1:37.00]aku ketemu konco deso
[1:44.00]kondo ojo banet nelongso
[1:52.00]jare kwe wes keno goda
[1:58.00]aku menyat banjur bali menyang ndeso
[2:06.00]kaget ati semu ora percoyo
[2:14.00]tekan omah ulem wes ono mejo
[2:21.00]sesok esok sliramu ponokromo
[2:28.00]
[3:58.00][3:29.00][2:29.00]oh o rani jebul kowe ngapusi
[4:05.00][3:36.00][2:36.00]oh atiku loro kino wong mati
[4:12.00][3:43.00][2:43.00]oh o rani jebul kowe mblenjani
[4:20.00][3:51.00][2:51.00]oh atiku loro kino wong mati

Komentar Dhalang Poor - Kretek Ngunengan