Alun Alun Nganjuk

Alun Alun Nganjuk
[ar:Artis]
[ti:Alun-alun Nganjuk]

[00:01.69]Artist: Arist
[00:04.06]Title: Alun-alun nganjuk
[00:05.88]By: massjabrik jogja
[00:11.07]
[00:20.92]Lungo tak anti-anti
[00:24.74]Kapan nggonmu bali
[00:28.24]Mecaki indahing wengi kutho Nganjuk iki
[00:37.18]Sumilir angin wates mbukak kangene ati
[00:44.63]Opo kowe ra ngerteni kowe tak kangeni
[00:52.80]Neng alun-alun tak goleki
[00:56.69]Terminal stasiun tak ubengi
[01:00.24]Senadyan setaun tak enteni
[01:03.93]Tresnamu sing tak gondheli
[01:09.43]Lali tenan to dik nggonmu janji-janji
[01:16.57]Disekseni lampu alun-alun iki
[01:23.90]Lali tenan to dik karo aku iki
[01:31.17]Neng terminal stasiun nggonku nggoleki
[01:39.47]
[01:56.02]Sumilir angin wates mbukak kangene ati
[02:03.33]Opo kowe ora ngerteni kowe tak kangeni
[02:11.65]Neng alun-alun tak goleki
[02:15.34]Terminal stasiun tak ubengi
[02:19.15]Senadyan setaun tak enteni
[02:22.91]Tresnamu sing tak gondheli
[02:28.15]Lali tenan to dik nggonmu janji-janji
[02:35.24]Disekseni lampu alun-alun iki
[02:42.74]Lali tenan to dik nggonmu janji-janji
[02:49.94]Neng terminal stasiun nggonku nggoleki
[02:57.87]Neng alun-alun tak goleki
[03:01.25]Terminal stasiun tak ubengi
[03:04.94]Senadyan setaun tak enteni
[03:08.62]Tresnamu sing tak gondheli
[03:16.13]

[00:00.00]Lyric MiniLyric | Lirik Karaoke
[00:00.00]http://aryu.wordpress.com
[00:00.00]
[00:00.00]
[00:00.00]
[00:00.00]Alun Alun Nganjuk

[0:21.00]You’re gone and I’ve been waiting for you to come back
[0:27.00]And now you are in Nganjuk city
[1:56.00][0:37.00]Wind blows through this feeling
[2:03.00][0:44.00]Don’t you know that
[2:07.00][0:47.00] i miss you so

[2:57.00][2:11.00][0:53.00]In this square town I’ve been searching
[3:01.00][2:15.00][0:56.00]Terminal till station i’ve been around
[3:04.00][2:18.00][0:59.00]So long time as one year i’ve been waiting
[3:08.00][2:22.00][1:03.00]You’re the one and i’m serious

[2:42.00][2:28.00][1:09.00]Have you forgot your promises for me?
[2:35.00][1:16.00]In this square’s shimmer light
[1:23.00]Have you forgot it?
[2:49.00][1:30.00]In this terminal till station I’ve been searching
Anonim

Anonim

Wah baru tau alun-alun nganjuk ada teks inggrisnya....


^_^

3/27/2012 02:37:00 PM

Komentar Alun Alun Nganjuk